din-fas-gravid-480x1600
club-logo-white

Vásárolj Libero termékeket, hiszen a kiváló minőségen túl a
pelenkacsomagolások belsejében találsz egy kódot, amit a Klubba
feltöltve pontokra válthatsz!
Tippek neked
libero_brand-launch_newborn_mobile

Babakelengye

Tanácstalan vagy? Nem tudod pontosan, mi mindent kell beszerezned még a szülés előtt? Nem vagy egyedül: a baba megfelelő ellátására való felkészülés sok kismamának okoz fejtörést. Segítségképpen ezért összeírtuk neked azokat a dolgokat, amelyeket nem nélkülözhet egyetlen újdonsült anyuka sem.

Tippek neked
bond_to_baby_teaser

Így kötődjünk a babához a terhesség alatt

A baba oldaláról létfontosságú a kötődés, de hogyan tudja kialakítani a leendő szülő az érzelmi köteléket a születendő babával?

Tippek neked
partner_pregnant_teaser

Az apává válás útján: társ a terhesség alatt, társ a mindennapokban

Egy gyermek érkezése az édesanyák mellett az apukák számára is ugyanannyira meghatározó időszak, ami tele van az ismeretlen összes csodájával, kihívásával és nehézségével. Az apává válás folyamata már a kicsi születése előtt megkezdődik, amikor a férfi elfogadja az új szerepkörét, felkészül a babával való közös életre. Ez a periódus mondhatni akkor tekinthető “sikeresnek”, hogyha a kismama (később édesanya) úgy érzi, hogy párja minden szempontból mellette állt a várandósság, a szülés, és a szülés utáni percekben.

Tippek neked
preg13528_mobile

Egy lépésnyire a sporttól

Nem kell hanyatt-homlok rohannod a tornaórára vagy az edzőterembe, ha tenni akarsz az egészségedért. Elég, ha csak kimész a négy fal közül. Ez a megoldás nemcsak olcsó, de környezettudatos is.

Tippek neked
pack_teaser

Ami nem maradhat ki a kórházi csomagból

Miket kell mindenképpen magammal vinnem a kórházba?

Tippek neked
pregnant_sick_teaser

Babavárás és élelmiszerbiztonság

Amikor babát vársz, minden esetben meg kell győződnöd róla, hogy az étel, amit megeszel, nem ártalmas az egészségedre. Egy ételmérgezés ugyanis ártalmas lehet magzatodra is.

Tippek neked
_i2a3798_mobile

Felkészülés a szülésre

Hogyan készíthetem fel magamat a lehető legjobban a szülésre és a szülővé válásra?

libero_brand-launch_ultrasound_mobile

Hogy zajlik a császármetszés? Mikor szükséges?

Az utóbbi években viszonylag gyakran végeznek császármetszést a természetes szülés helyett. Célja, hogy megelőzzék vele a magzat vagy az anya egészségének károsodását. Mikor dönthetnek császármetszésről, mi a műtét menete és mire számíthatsz a gyógyulást illetően? A cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

libero_recruitment_2021_7_pregnant-couple-in-bed_mobile

Szülés: hogyan zajlik és mire számíthatsz?

Bár a várandósság vége felé a legtöbb kismama már alig várja, hogy kibújjon a baba, sokan tapasztalnak félelmet, feszültséget is a szülés közeledtével. Ez teljesen természetes jelenség, amin sokat segíthet, ha megfelelően tájékozódsz arról, hogy mire számíthatsz. A cikkből megismerheted a szülés menetét egészen a vajúdástól a kórházban töltött napokig. Hasznos tudnivalókat és tanácsokat is gyűjtöttünk, hogy minél nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban élhesd át ezt a csodálatos eseményt.

Minden cikk