din-fas-gravid-480x1600
club-logo-white

Vásárolj Libero termékeket, hiszen a kiváló minőségen túl a
pelenkacsomagolások belsejében találsz egy kódot, amit a Klubba
feltöltve pontokra válthatsz!
Tippek neked
_i2a3798_mobile

Felkészülés a szülésre

Hogyan készíthetem fel magamat a lehető legjobban a szülésre és a szülővé válásra?

Tippek neked
libero_brand-launch_newborn_mobile

Babakelengye

Tanácstalan vagy? Nem tudod pontosan, mi mindent kell beszerezned még a szülés előtt? Nem vagy egyedül: a baba megfelelő ellátására való felkészülés sok kismamának okoz fejtörést. Segítségképpen ezért összeírtuk neked azokat a dolgokat, amelyeket nem nélkülözhet egyetlen újdonsült anyuka sem.

Tippek neked
partner_pregnant_teaser

Az apává válás útján: társ a terhesség alatt, társ a mindennapokban

Egy gyermek érkezése az édesanyák mellett az apukák számára is ugyanannyira meghatározó időszak, ami tele van az ismeretlen összes csodájával, kihívásával és nehézségével. Az apává válás folyamata már a kicsi születése előtt megkezdődik, amikor a férfi elfogadja az új szerepkörét, felkészül a babával való közös életre. Ez a periódus mondhatni akkor tekinthető “sikeresnek”, hogyha a kismama (később édesanya) úgy érzi, hogy párja minden szempontból mellette állt a várandósság, a szülés, és a szülés utáni percekben.

Tippek neked
bond_to_baby_teaser

Így kötődjünk a babához a terhesség alatt

A baba oldaláról létfontosságú a kötődés, de hogyan tudja kialakítani a leendő szülő az érzelmi köteléket a születendő babával?

Tippek neked
preg13528_mobile

Egy lépésnyire a sporttól

Nem kell hanyatt-homlok rohannod a tornaórára vagy az edzőterembe, ha tenni akarsz az egészségedért. Elég, ha csak kimész a négy fal közül. Ez a megoldás nemcsak olcsó, de környezettudatos is.

Tippek neked
pack_teaser

Ami nem maradhat ki a kórházi csomagból

Miket kell mindenképpen magammal vinnem a kórházba?

Tippek neked
pregnant_sick_teaser

Babavárás és élelmiszerbiztonság

Amikor babát vársz, minden esetben meg kell győződnöd róla, hogy az étel, amit megeszel, nem ártalmas az egészségedre. Egy ételmérgezés ugyanis ártalmas lehet magzatodra is.

libero_tomorrow_project_09_mobile

Utazás babavárás idején

Attól még, hogy terhes vagy, nem kell lemondanod az utazásról. Nyugodtan láss világot – akár repülőn is közlekedhetsz egészen a 36. hétig – feltéve persze, hogy jól érzed magad.

pain_relief_teaser

Fájdalomcsillapítás a szülés alatt

Nem könnyű megmondani a szülés megindulása előtt, hogy számodra vajon melyik fájdalomcsillapítási módszer lesz megfelelő, hiszen egyelőre nem tudni, milyen típusú fájdalommal kell majd megbirkóznod. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy előzetesen tájékozódsz a fájdalomcsillapítás különféle formáiról, így tisztában leszel a lehetőségeiddel, amikor eljön az idő.

Minden cikk