libero_brand-launch_newborn-diaper

Minden, amit teszünk, a gyermekeinkért és a jövöjükért tesszük - a holnapért.

Küldetésünknek tartjuk, és azért dolgozunk nap mint nap, hogy pelenkáink egyre gyengédebbek és jobbak legyenek mind a kisbabák, mind a környezet számára.

Emellett szeretnénk ott lenni számodra is, és támogatni a szülővé válás során, valamint inspirálni ezen a csodás, de néha nehézségekkel teli úton, amit gyermekeddel együtt élsz át.

És nem utolsó sorban kiállunk minden egyes kisbabáért - a lehetőségeikért, a fejlődésükért, a játékhoz való jogukért, az álmaikért és a bolygójukért.

Szeretnél többet megtudni? Akkor kérünk, olvasd el kezdeményezéseinket alább!

Támogatás és inspiráció a szülőknek

Szülőnek lenni csodás élmény, de egyben kihívásokkal teli is. Éppen ezért... Tovább olvasok

stod--inspiration.

A Holnap Projekt - amit a fenntarthatóságért teszünk

Ígéretet teszünk, hogy 33%-kal csökkentjük az éghajlatra gyakorolt hatásunkat…Tovább olvasok

libero_tomorrow_project_01

Innováció a kisbabák jóllétéért

A Liberónál azt szeretnénk, ha kisbabád jól érezné magát ma, és a jövőben is. Éppen ezért…Tovább olvasok

libero_brand-launch_newborn-diaper-close-up

Minden kisbaba lehetőségeiért

Számunka a kisbabák az elsők! Meggyőződésünk, hogy minden kisbabának joga van a fejlődéshez és a személyisége kibontakoztatásához…Tovább olvasok

libero_scen9

Az essity-ről

Az Essity egy vezető higiéniai és egészségügyi termékeket gyártó svéd nagyvállalat. Célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink révén hozzájáruljunk az emberek jóllétének növeléséhez. Termékeinkkel több mint 150 országban vagyunk jelen olyan piacvezető márkákkal, mint például a Zewa, TENA és a Tork, de emellett hozzánk tartoznak a Libero, Libresse, JOBST, Leukoplast, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo és Vinda márkák is. Világszerte körülbelül 46 000 munkatárssal dolgozunk. Magyarországi fiókirodánk Budapesten található. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a korlátok lebontása révén hozzájáruljunk az egészséges, fenntartható és körforgásos társadalom megteremtéséhez. Tudj meg rólunk többet honlapunkon: www.essity.com.

inline5