Minden kisbaba lehetőségeiért

Libero_Brand-launch_Beach toys wide

Számunka a kisbabák az elsők! Meggyőződésünk, hogy minden kisbabának joga van a fejlődéshez és a személyisége kibontakoztatásához. Ezért dolgozunk egyszerre hosszútávú és aktuális kezdeményezéseken is.

A láthatóság és reprezentáltság fontos - különösen a gyermekeknél. A sokszínűség és diverzitás számunkra kiemelt szerepet tölt be mind kommunikációnkban, mind termékeink csomagolásán. Ezért jelenítünk meg különböző etnikumú, kulturális hátterű, családi szerkezetű és nemű embereket, valamint fogyatékossággal élőket egyaránt.

Hogy gyermekeink egy jobb világban nőhessenek fel

A Liberónál azt szeretnénk, ha gyermekeink egy egyenlő, tisztességes és fenntartható világban nőhetnének fel. Ezért támogattunk és működtünk együtt az évek során számos különböző szervezettel. Olyanokkal, amik mindent megtesznek, hogy segítsenek a védtelen gyermekeknek és családjaiknak, vagy éppen olyanokkal, amik a veszélyeztetett állatok és természeti területek megóvásáért küzdenek.

Informatív és szórakoztató

Összes kampányunkkal igyekszünk edukálni is. Lehet ez egy apró, figyelemfelkeltő kép vagy diagram pelenkáinkon, egy informatív cikk a weboldalon, vagy érdekességek megosztása közösségi oldalainkon. Mert szülővé válni egy hosszas tanulási folyamat, mi pedig szeretnénk melletted lenni ezen az úton.

Egyszerűen csak az a célunk, hogy kiálljunk minden kisbabáért - ma és holnap.