Social Media Privacy Policy

Információ vállalatunk közösségi média felületeiről

Oldalunk célja, hogy tájékoztassuk az érdeklődőket, valamint információt nyújtsunk termékeinkről és szolgáltatásainkról. Időről időre találkozhat majd nyereményjátékokkal, amelyeken bátran vegyen részt Ön is! Az oldal célja továbbá, hogy elolvassuk vásárlóink visszajelzéseit, és ezek alapján fejlesszük termékeinket. Éppen ezért kifejezetten örülünk az ezen a fórumon kapott kommenteknek és az itt zajló nyílt párbeszédnek.

Mivel a kommentek nyilvánosak, és bárki elolvashatja őket, nélkülözhetetlen, hogy mások véleményét és személyét tisztelve, etikus módon, megfelelő nyelvezettel, a Facebook felhasználási feltételeinek és a vonatkozó jogszabályok, például az adatvédelmi törvények tiszteletben tartásával íródjanak. Fenntartjuk a jogot, hogy töröljük a véleményünk szerint nem helyénvaló, illetve jogszabályt sértő kommenteket. Önt is arra kérjük, hogy azonnal értesítsen bennünket, amennyiben olyan kommenttel találkozik, amelyik véleménye szerint nem helyénvaló, illetve jogszabályt sért.

A saját hálózatán belül a személyes adatok kezelésének elsődleges felelőse a Facebook. A saját és mások által az oldalunkon közzétett kommentekkel kapcsolatos felelősség azonban a miénk is. Az Ön személyes adatainak kezelésével, valamint a jogaival kapcsolatban az Adatvédelmi szabályzatban olvashat bővebben, amely ide kattintva nyílik meg: Felhasználási feltételek

Amikor kommentel az oldalon, arra kérjük, ne adjon meg másokkal kapcsolatos adatokat, különösen az érintettek kifejezett jóváhagyása nélkül. Kommentjeiben semmilyen körülmények között ne osszon meg érzékeny adatokat, például egészségügyi információkat saját magáról vagy másokról.


Ha kérdései vannak oldalunkkal vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a weboldal Kapcsolatok menüpontján keresztül.