din-fas-1600x480
club-logo-white

Vásárolj Libero termékeket, hiszen a kiváló minőségen túl a
pelenkacsomagolások belsejében találsz egy kódot, amit a Klubba
feltöltve pontokra válthatsz!
Tippek neked
libero_tomorrow_project_12_article_stage

Ne legyen szokás a verekedésből!

Egyáltalán nem szokatlan ebben a korban, hogy gyermeked megüti egy kis barátját pusztán azért, mert az épp az útjában van. Persze ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy helyes is lenne. Neked mint szülőnek szerencsére van pár eszköz a kezedben a tettlegesség megakadályozására.

Tippek neked
libero_brand-launch_newborn_mobile

Babakelengye

Tanácstalan vagy? Nem tudod pontosan, mi mindent kell beszerezned még a szülés előtt? Nem vagy egyedül: a baba megfelelő ellátására való felkészülés sok kismamának okoz fejtörést. Segítségképpen ezért összeírtuk neked azokat a dolgokat, amelyeket nem nélkülözhet egyetlen újdonsült anyuka sem.

Tippek neked
bond_to_baby_teaser

Így kötődjünk a babához a terhesség alatt

A baba oldaláról létfontosságú a kötődés, de hogyan tudja kialakítani a leendő szülő az érzelmi köteléket a születendő babával?

Tippek neked
partner_pregnant_teaser

Az apává válás útján: társ a terhesség alatt, társ a mindennapokban

Egy gyermek érkezése az édesanyák mellett az apukák számára is ugyanannyira meghatározó időszak, ami tele van az ismeretlen összes csodájával, kihívásával és nehézségével. Az apává válás folyamata már a kicsi születése előtt megkezdődik, amikor a férfi elfogadja az új szerepkörét, felkészül a babával való közös életre. Ez a periódus mondhatni akkor tekinthető “sikeresnek”, hogyha a kismama (később édesanya) úgy érzi, hogy párja minden szempontból mellette állt a várandósság, a szülés, és a szülés utáni percekben.

Tippek neked
preg13528_mobile

Egy lépésnyire a sporttól

Nem kell hanyatt-homlok rohannod a tornaórára vagy az edzőterembe, ha tenni akarsz az egészségedért. Elég, ha csak kimész a négy fal közül. Ez a megoldás nemcsak olcsó, de környezettudatos is.

Tippek neked
pack_teaser

Ami nem maradhat ki a kórházi csomagból

Miket kell mindenképpen magammal vinnem a kórházba?

Tippek neked
pregnant_sick_teaser

Babavárás és élelmiszerbiztonság

Amikor babát vársz, minden esetben meg kell győződnöd róla, hogy az étel, amit megeszel, nem ártalmas az egészségedre. Egy ételmérgezés ugyanis ártalmas lehet magzatodra is.

Tippek neked
Libero_Recruitment_2021_32_mom-with-baby-in-diaper_Mobile

Szeparációs szorongás babáknál és gyerekeknél

A szeparációs szorongás természetes érzelmi fejlődési szakasz, amelyen minden gyermek átmegy. Ez sokszor igen megterhelő a szülők - legtöbbször az anyuka - számára, ami nem is csoda. Eljön az az idő, amikor egyszerűen nem teheted ki a lábad a szobából anélkül, hogy a csemetéd ne esne rögtön kétségbe. Na, ilyenkor kell elkezdeni bújócskázni, illetve el kell fogadni, hogy egy ideig matricaként tapad majd rád a kicsi. De mi is az a szeparáció sszorongás, mikor alakul ki és hogyan vészelheted át ezt az időszakot? Cikkünkből mindez kiderül!

Tippek neked
Libero_Brand-launch_Kitchen-baby_Mobile

Hiszti

Vannak dolgok, amelyekkel kapcsolatban mindenki pontosan tudja, mi a jó megoldás – egészen addig, amíg bele nem kerül az adott helyzetbe. Ezek közé tartozik a hiszti kezelése is. Egy akaratos kétéves szülőjeként viszont már jóval árnyaltabb a kép…