din-fas-bebis_1600x480
club-logo-white

Vásárolj Libero termékeket, hiszen a kiváló minőségen túl a
pelenkacsomagolások belsejében találsz egy kódot, amit a Klubba
feltöltve pontokra válthatsz!
Tippek neked
libero_tomorrow_project_12_article_stage

Ne legyen szokás a verekedésből!

Egyáltalán nem szokatlan ebben a korban, hogy gyermeked megüti egy kis barátját pusztán azért, mert az épp az útjában van. Persze ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy helyes is lenne. Neked mint szülőnek szerencsére van pár eszköz a kezedben a tettlegesség megakadályozására.

Tippek neked
Libero_Recruitment_2021_32_mom-with-baby-in-diaper_Mobile

Szeparációs szorongás babáknál és gyerekeknél

A szeparációs szorongás természetes érzelmi fejlődési szakasz, amelyen minden gyermek átmegy. Ez sokszor igen megterhelő a szülők - legtöbbször az anyuka - számára, ami nem is csoda. Eljön az az idő, amikor egyszerűen nem teheted ki a lábad a szobából anélkül, hogy a csemetéd ne esne rögtön kétségbe. Na, ilyenkor kell elkezdeni bújócskázni, illetve el kell fogadni, hogy egy ideig matricaként tapad majd rád a kicsi. De mi is az a szeparáció sszorongás, mikor alakul ki és hogyan vészelheted át ezt az időszakot? Cikkünkből mindez kiderül!

Tippek neked
libero-brand-launch-puddle-splash-mobile

A legjobb játékok

Vajon milyen játékok valók gyermekednek? Természetes, ha ezt megkérdezed magadtól, hiszen nyilván azt szeretnéd, hogy csemetéd megfelelően fejlődjön. De gondoltad volna, hogy minden, amire a kicsinek szüksége van, megtalálható már nálatok otthon?

Tippek neked
Essity6254-final_Mobile

Lázas baba és lázas gyermek: fontos tudnivalók szülőknek

A láz a szervezet jelzése: arra figyelmeztet, hogy éppen egy fertőzéssel küzd. Nem is minden esetben javasolt az azonnali lázcsillapítás, szülőként ezért nélkülözhetetlen, hogy tisztában legyél a témakör hátterével. 

Tippek neked
Libero_Recruitment_2021_31_baby-sleeping-on-sitting-dads-chest_Mobile

Náthás a baba

A szezon első náthája szinte egyet jelent a gyermek mellett átvirrasztott éjszakákkal, ami senki számára nem könnyű időszak. Érintett vagy a témában? Náthás és köhög a baba? Nem tudod mitévő legyél? Egy átfogó cikk keretében összeszedtük, hogy hogyan ismerhető fel a megfázásos asztma vagy a krupp, és hogy mivel segíthetsz leginkább a babanáthán.

Tippek neked
Libero_Upgrade_Touch-Open_baby-in-bed-yawn_Mobile

A kiegyensúlyozott alvás

Hogyan lehet nyugodt és pihentető az éjszaka a baba és a szülők számára egyaránt? Számos ötletünk van ezzel kapcsolatban, amit az alábbiakban szívesen meg is osztunk veled.

Tippek neked
libero_tomorrow_project_16_Mobile

Apát vagy anyát szereted jobban?

Mi a teendő, ha a gyermek jobban ragaszkodik az egyik szülőjéhez, mint a másikhoz?

Tippek neked
08_massage_0255_mobile

Gyerekkiütés-kisokos képekkel

Könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy szülői tevékenységünk nagy részét piros foltok és viszkető kiütések azonosításával töltjük. A gyerek testén a kiütések szinte bárhol jelentkezhetnek, amik más és más problémára világíthatnak rá. Most adunk egy kis segítséget a különböző elváltozások és a kiváltó okok felismeréséhez.

Tippek neked
Libero_Recruitment_2021_11_baby-on-dads-chest_Mobile

Amit a baba székrekedéséről tudni érdemes

A szorulás gyakori és igen kellemetlen tünet a kicsiknél, ami tartós fájdalmakat, nyugtalanságot és levertséget okoz. A csecsemők székrekedésének hátterében több kiváltó ok is meghúzódhat, de általánosságban mindig valamilyen változás idézi elő. Tudjuk jól, hogy a probléma jelentkezésekor az édesanyák élete is sokkal stresszesebbé válik, ezért összegyűjtöttünk néhány jótanácsot, hogy segíteni tudj a gyomorbántalmakkal küzdő kisbabádon.

Minden cikk