Támogatás és inspiráció a szülőknek

Stöd & inspiration JPG

Szülőnek lenni csodás élmény, de egyben kihívásokkal teli is. Éppen ezért mi, a Liberónál szeretnénk ott lenni melletted, hogy segítsünk tanácsainkkal, tippjeinkkel, és inspiráljunk a kezdeti nehézségek leküzdéséhez.

Számos érdekes és hasznos tartalmunk van, amelyek különböző élethelyzetekben nyújthatnak segítséget. Terhességi naptárunkban hétről hétre nyomon követheted kisbabád fejlődését, rövid cikkeinkből pedig tanácsokat kaphatsz a gyermeked különböző életszakaszaiban előforduló problémák megoldására. Ne felejts el csatlakozni a Libero Klubhoz sem, hiszen ez nem csak egy támogató közösség, hanem rengeteg kedvezménnyel és exkluzív tartalommal is várunk!

Kövess minket social media csatornáinkon

Facebook és Instagram oldalunkon aktívan posztolunk azokban a témákban, amik a várandósság során, illetve a kora gyermekkor ideje alatt minden szülőt érdekelhetnek. Csatlakozz közösségünkhöz, és oszd meg tapasztalataidat más szülőkkel!

Ha kíváncsi vagy legfrissebb videóinkra, kövesd be YouTube csatornánkat is!

Mindegy, hogy még csak a babatervezés időszakában jársz, vagy éppen már egy fél focicsapatnyi lurkó vesz körbe, a Liberóra minden helyzetben számíthatsz!