din-fas-1600x480
club-logo-white

Vásárolj Libero termékeket, hiszen a kiváló minőségen túl a
pelenkacsomagolások belsejében találsz egy kódot, amit a Klubba
feltöltve pontokra válthatsz!
Tippek neked
libero_tomorrow_project_12_article_stage

Ne legyen szokás a verekedésből!

Egyáltalán nem szokatlan ebben a korban, hogy gyermeked megüti egy kis barátját pusztán azért, mert az épp az útjában van. Persze ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy helyes is lenne. Neked mint szülőnek szerencsére van pár eszköz a kezedben a tettlegesség megakadályozására.

Tippek neked
Libero_Brand-launch_Kitchen-baby_Mobile

Hiszti

Vannak dolgok, amelyekkel kapcsolatban mindenki pontosan tudja, mi a jó megoldás – egészen addig, amíg bele nem kerül az adott helyzetbe. Ezek közé tartozik a hiszti kezelése is. Egy akaratos kétéves szülőjeként viszont már jóval árnyaltabb a kép…

Tippek neked
_i2a3798_mobile

Felkészülés a szülésre

Hogyan készíthetem fel magamat a lehető legjobban a szülésre és a szülővé válásra?

Tippek neked
libero-brand-launch-puddle-splash-mobile

A legjobb játékok

Vajon milyen játékok valók gyermekednek? Természetes, ha ezt megkérdezed magadtól, hiszen nyilván azt szeretnéd, hogy csemetéd megfelelően fejlődjön. De gondoltad volna, hogy minden, amire a kicsinek szüksége van, megtalálható már nálatok otthon?

Tippek neked
libero_brand-launch_newborn_mobile

Babakelengye

Tanácstalan vagy? Nem tudod pontosan, mi mindent kell beszerezned még a szülés előtt? Nem vagy egyedül: a baba megfelelő ellátására való felkészülés sok kismamának okoz fejtörést. Segítségképpen ezért összeírtuk neked azokat a dolgokat, amelyeket nem nélkülözhet egyetlen újdonsült anyuka sem.

Tippek neked
Libero_Recruitment_2021_31_baby-sleeping-on-sitting-dads-chest_Mobile

Náthás a baba

A szezon első náthája szinte egyet jelent a gyermek mellett átvirrasztott éjszakákkal, ami senki számára nem könnyű időszak. Érintett vagy a témában? Náthás és köhög a baba? Nem tudod mitévő legyél? Egy átfogó cikk keretében összeszedtük, hogy hogyan ismerhető fel a megfázásos asztma vagy a krupp, és hogy mivel segíthetsz leginkább a babanáthán.

Tippek neked
Essity6254-final_Mobile

Lázas baba és lázas gyermek: fontos tudnivalók szülőknek

A láz a szervezet jelzése: arra figyelmeztet, hogy éppen egy fertőzéssel küzd. Nem is minden esetben javasolt az azonnali lázcsillapítás, szülőként ezért nélkülözhetetlen, hogy tisztában legyél a témakör hátterével. 

Tippek neked
Libero_Upgrade_Touch-Open_baby-in-bed-yawn_Mobile

A kiegyensúlyozott alvás

Hogyan lehet nyugodt és pihentető az éjszaka a baba és a szülők számára egyaránt? Számos ötletünk van ezzel kapcsolatban, amit az alábbiakban szívesen meg is osztunk veled.

Tippek neked
partner_pregnant_teaser

Az apává válás útján: társ a terhesség alatt, társ a mindennapokban

Egy gyermek érkezése az édesanyák mellett az apukák számára is ugyanannyira meghatározó időszak, ami tele van az ismeretlen összes csodájával, kihívásával és nehézségével. Az apává válás folyamata már a kicsi születése előtt megkezdődik, amikor a férfi elfogadja az új szerepkörét, felkészül a babával való közös életre. Ez a periódus mondhatni akkor tekinthető “sikeresnek”, hogyha a kismama (később édesanya) úgy érzi, hogy párja minden szempontból mellette állt a várandósság, a szülés, és a szülés utáni percekben.