Teszünk a holnapért

Terveink a szebb holnapért

A fenntarthatóság alapja, hogy egyetlen nagy egészként szemléljük a körülöttünk lévő világot. Hiszünk abban, hogy meg kell találni a hosszú távú egyensúlyt a szükségleteink és a környezetünk között. Mi ebből indulunk ki.

Tovább csökkentjük az éghajlatra gyakorolt hatásunkat!

Az évek során számos fejlesztést hajtottunk végre az éghajlatra gyakorolt hatásunk csökkentése érdekében, most pedig ismét tovább léptünk. Az új, 60%-ban újrahasznosított műanyagból készült csomagolásnak köszönhetően ökológiai lábnyomunk még alacsonyabb lett, ezzel is támogatva bolygónk és a következő generáció jövőjét.

Emellett bevezetjük a biomassza egyensúlyt a nyersanyag felhasználásánál, amely egy új, innovatív megoldás. Lényege, hogy a fosszilis erőforrásokat fokozatosan kivezetjük a megújuló erőforrások javára a pelenkáink nyersanyag-előállításánál. Végső soron ezzel csökkentjük ökológiai lábnyomunkat és hozzájárulunk a körforgásos gazdálkodáshoz.

Alábbiakban a biomassza egyensúly folyamatát mutatjuk be részletesebben, olvass tovább, hogy többet tudj meg erről a környezettudatos megoldásról.

Mit értünk biomassza egyensúly alatt és miért jó a bolygónknak?

2020 óta minden pelenkánk megújuló villamos energia tanúsítvánnyal rendelkező gyárakban készül. Pelenkáink alapanyagának beszállítóival pedig megállapodást kötöttünk, miszerint a felhasznált erőforrások fosszilis helyett részben megújuló forrásból kell hogy származzanak.

És így történik a varázslat!

A nem megújuló energiaforrásokat ötvözzük a megújuló erőforrásokkal – ezt hívjuk biomassza-egyensúlynak. Ezáltal a pelenkáink gyártásához szükséges anyagok előállítása során növelni tudjuk a megújuló erőforrások mennyiségét.

Az újrahasznosított anyagok használatával csökkentjük a felesleges hulladékot, illetve a CO2 kibocsátást.

Még több újrahasznosítható forrás = kevesebb káros környezeti hatás

Minden pelenkánk csomagolása megújul, 60%-ban újrahasznosított műanyag felhasználásával készül. Az újrahasznosított műanyag használatával csökkentjük a felesleges hulladék mennyiségét, erőforrásokat takarítunk meg és csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást. Újabb lépés a helyes irányba – a bolygó és a következő generáció számára.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket egy fenntarthatóbb világ felé

Felelősségünknek tekintjük, hogy előre mozdítsuk a fejlődést és folyamatosan keressük a legújabb lehetőségeket, melyek változást hozhatnak bolygónk számára. Az újrahasznosított műanyagok és biomassza anyagok részarányának növelésével ökológiai lábnyomunkat csökkentettük, ezzel is hozzájárulva a éghajlatra gyakorolt hatás csökkentéséhez és egy jobb jövőhöz.

A Libero egy nagyobb család része

A Liberot 1980-ban alapították Svédországban, de már évtizedekkel korábban elkezdtünk azon dolgozni, hogy miként szolgálhatnánk a kisbabák számára a legjobb és leggyengédebb pelenkákkal a skandináv régióban. Azóta az SCA Essity-re változtatta nevét.

Mára a Libero a nagy Essity család része, mely számos márkával és termékkel van jelen a világon különböző kategóriákban. Az Essity fenntarthatósági munkája fellelhető minden általunk gyártott termékben. Ha szeretnél többet megtudni stratégiánkról, céljainkról és eredményeinkről, akkor kattints ide:

Hiba történt, kérjük, próbálkozz később.
Oldal betöltése folyamatban...