Tanúsítványok

Top-img-article

Mit jelentenek a tanúsítványaink?

A tanúsítványok irányt mutatnak a termékek gyártására és alapanyagaira vonatkozóan, hogy megkönnyítsék a vásárló döntését. Bizonyítékul szolgálnak, hogy minden fontos szempontra odafigyelünk, és megőrizzük a magas minőséget.

Termékeink a skandináv asztma és allergiaszövetség ajánlásával rendelkeznek

A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség ajánlása azt jelenti, hogy termékeink gyengédek kisbabád érzékeny bőréhez. A Libero tudja, hogy a kisbabák bőre érzékeny, éppen ezért termékeink tervezésénél elsődleges szempont, hogy azok biztonságosak és gyengédek legyenek. Ez azt jelenti, hogy nem használunk semmilyen parfümöt vagy hozzávalót, ami ártalmas lehet kisbabád számára. Emellett minden pelenkánk bőrgyógyászatilag tesztelt.

Product 1

A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség gondosan kiválasztja azokat a termékeket, amelyek jótékony hatásúak az asztmával, allergiával vagy bármilyen más érzékenységgel élők számára. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy termékeink az ajánlott besorolást kapták, hiszen ez azt jelenti, hogy minden szempontból megfelelünk a szigorú feltételrendszernek, melyet a gyengéd termék összetevők és a magas minőség irányába támasztanak.

Full img block

Nordic Ecolabel tanúsítvány

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a Nordic Ecolabel, a skandináv országok hivatalos ökocímkéje szerepel termékeinken. Ez azt jelenti, hogy erőfeszítésünk, mellyel folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magas minőség mellett még fenntarthatóbbá váljunk, meghozza gyümölcsét.

Product 3

A tanúsítvány megszerzéséhez nem elég csupán megfelelni a rendkívül szigorú követelményeknek. A termékek funkcionalitása és minősége szintén fontos szempont, pont úgy, mint a vegyszerek használatára vonatkozó szigorú szabályozás betartása. Pelenkáink a Higiéniás Termékek kategóriájába esnek, ahol a fő fókusz a felhasznált anyagokon, a folyamatokon és a termékbiztonságon van annak érdekében, hogy a környezetszennyezés mértékének gátat szabjanak, minimalizálják az energiafelhasználást, és garantálják a felhasználás biztonságát.

A Nordic Ecolabel megszerzésére vonatkozó követelmények folyamatosan frissülnek annak érdekében, hogy garantáltan csak a legjobb termékek nyerhessék el a tanúsítványt.
Tudj meg többet a Nordic Ecolabelről itt

Product 4

Egészséges erdőket szeretnénk

Pelenkáink 100%-ban az FSC® által igazolt rostokat tartalmaznak.

Ez a tanúsítvány azt jelenti, hogy támogatjuk a fenntartható erdőgazdálkodást, ami által hozzájárulunk az erdők megőrzéséhez a jövő generációi számára. Az FSC által nyújtott tanúsítvány számos kritériumon alapul, amik a környezeti, biológiai és társadalmi fenntarthatóságot igyekeznek javítani. Még többet megtudhatsz az FSC-ről és a fenntartható erdőgazdálkodás 10 szabályáról itt