Céljaink

Goal hero image

Milyen célokat tűztünk ki…

Ígéretet teszünk, hogy a Párizsi Megállapodással összhangban 33%-kal csökkentjük az éghajlatra gyakorolt hatásunkat.

33%-kal csökkenteni az éghajlatra gyakorolt hatásunkat *

Ígéretet teszünk, hogy 33%-kal csökkentjük az éghajlatra gyakorolt hatásunkat. A Párizsi Megállapodással összhangban ezen felül olyan célokat tűzünk ki magunk elé, amik segítenek csökkenteni az üvegházhatást.

Mindent a kisbabádért és érted teszünk. Fenntarthatóbbá válásunk kulcsa a te és kisbabád jólléte a környezetünkre való odafigyeléssel összhangban. Éppen ezért olyan pelenkákat szeretnénk kínálni, amik nem ismernek kompromisszumot a minőség és teljesítmény terén, mégis jobbak a környezet és az emberek számára.

Ambiciózus célokat tűztünk ki

Tudjuk, hogy nem minden tökéletes még, amit csinálunk. Mindig van hová fejlődni, ha a fenntarthatóságról van szó. De lépésről lépésre egyre jobbak leszünk benne. Éppen ezért ambiciózus célokat tűztünk ki magunk elé, amiket el kell érnünk, hogy ez ösztönözze fejlesztéseinket, és felgyorsítsa azok ütemét, hiszen a klímaváltozás nem vár ránk.

Goal 1

Egyik legfontosabb célunk, hogy számottevően csökkentsük az éghajlatra gyakorolt hatásunkat, és mindezt ne csak saját szervezetünkön belül tegyük. Lépéseket kell tenni már az alapanyagok gyártósorra való megérkezése előtt, és azután is, mikor a használt pelenkák a szemétbe kerülnek.

Elkötelezettek vagyunk, hogy 2030-ra 33%-kal csökkentsük teljes éghajlatra gyakorolt hatásunkat.*

*A Libero termékek 2008-as évét referenciaalapul véve Európában.

Goal 2

A Science Based Targets által elfogadott klíma célok

Hozzá szeretnénk járulni a fenntartható és cirkuláris társadalomhoz, melynek jellemzője, hogy kevesebb erőforrást használ, jobban a megújuló forrásokra összpontosít, újra felhasznál és újrahasznosít. Ezért veszünk részt olyan kezdeményezésekben, amik segíteni tudnak eljutni a célunkig. Elektromossággal, szállítással és anyaghasználattal kapcsolatos céljainknak hozzá kell járulniuk az éghajlatra gyakorolt hatás csökkentéséhez.

A Science Based Targets egy olyan együttműködés a világ számos szervezete között, melynek célja, hogy megkönnyítse a szervezetek számára a kibocsátási célok csökkentésének eléréséhez szükséges munkát. Számunkra ez azt jelenti, hogy világos útmutatást kapunk arra vonatkozóan, hogy hogyan tudunk hozzájárulni a globális felmelegedés csökkentéséhez.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha mindannyian kivesszük a részünket a munkából, akkor egyéni erőfeszítéseink együtt hatalmas változást hoznak majd.