Oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatunkat.
További részletek 

Útmutató lépésről lépésre

Miért érdemes végigolvasnod?

Ha rendszeresen feltöltögeted a kódokat a Libero pelenkák csomagolásából,
a következő években akár két tucat ajándékot is választhatsz a Klubból! Ezt a leírást praktikus egy külön fülön vagy ablakban nyitva tartanod, így ha bárhol elakadsz, át tudj kattintani ide.

 

1. Első lépésként kattints a Regisztrálok a Libero Klubba gombra és tölts ki a szükséges adatokat! Kérjük, hogy az ajándékok problémamentes kiszállítása érdekében mindenképp írd meg nekünk a pontos címedet és telefonszámodat! Később a saját profilodat bármikor meg tudod nézni és módosíthatod vagy feltöltheted új információkkal.

2. Most már be tudsz lépni. A kódfeltöltéshez és az ajándékrendeléshez a Libero Klub címszó alatt a Pontbeváltás menüpontot keresd! A feltöltött Klub kódokért járó pontokat azonnal jóváírjuk neked! A kódokat a pelenka csomagolások belsejében találod. A pelenka típusától függ, hogy a kódért mennyi pontot kapsz.

Ezt az alábbi táblázatból kiolvashatod:

Méret

Newborn és Comfort nadrágpelenkák

(kis kiszerelés)

Newborn és Comfort nadrágpelenkák

(normál kiszerelés)

Newborn és Comfort nadrágpelenkák (mega pack kiszerelés)

Up&Go bugyipelenkák (kis kiszerelés)

Up&Go bugyipelenkák (normál kiszerelés)

1

44 db = 2 pont

-

-

-

-

2

24 db = 2 pont

70 db = 3 pont

108 db = 4 pont

-

-

3

22 db = 2 pont

62 db = 3 pont

88 db = 4 pont

-

-

4

20 db = 2 pont

54 db = 3 pont

84 db = 4 pont

24 db = 3 pont

46 db = 4 pont

5

20 db = 2 pont

50 db = 3 pont

80 db = 4 pont

22 db = 3 pont

42 db = 4 pont

6

21 db = 2 pont

46 db = 3 pont

72 db = 4 pont

20 db = 3 pont

38 db = 4 pont

7

21 db = 2 pont

42 db = 3 pont

66 db = 4 pont

18 db = 3 pont

34 db = 4 pont

8

-

-

-

16 db = 3 pont

30 db = 4 pont

 

3. Ha gyűjtöttél már pontokat, nézz szét az ajándékok között! Ezt szintén a Libero Klub oldalon a Pontbeváltásra kattintva teheted meg, és egyből rendelhetsz is az aktuális kínálatból. A Beállításaid/Korábbi pontjaid alakulása menüpontban megnézheted, miket rendeltél eddig, és pontszámlád eddigi alakulását.

4. Megvan, mit szeretnél, és a szükséges pontok is a rendelkezésedre állnak? Kattints a kiválasztott termék alatti bevásárlókosár ikonra. Ha több ajándékot is rendelnél, folytasd a böngészést.

 

Legalább 20 pont összegben kell ajándékokat válogatnod, csak így tudjuk biztosítani az ingyenes kiszállítást! A Libero Klubban az oldal alján látod a Kosár tartalmát, és itt tudod befejezni a rendelést a Rendelés gombra kattintva. Az ajándékot 3-4 héten belül eljuttatjuk hozzád futárral.

FONTOS! Az ajándékrendelést követő 90 napban meg kell őrizned a rendeléshez felhasznált Klub kódokat és a pelenkák vásárlását igazoló blokkokat, mert ezeknek a meglétét véletlenszerűen ellenőrizhetjük!

 

Jó pontgyűjtést kívánunk, reméljük, hamarosan neked is küldhetünk ajándékot!

Hiba történt, kérjük, próbálkozz később.
Oldal betöltése folyamatban...