close

Termékvisszahívás

Termékvisszahívás: Libero melltartóbetét

Az Essity elővigyázatosságból és önkéntesen visszahívja a Libero melltartóbetéteket, mert egyes termékek esetében a melltartóhoz való rögzítésre szolgáló ragasztócsík apró csomókat képez, amelyek elválhatnak a terméktől és szoptatáskor a csecsemő szájába kerülhetnek. A csomók nem mérgezőek.

 

Az Essity és a Libero márka elkötelezetten dolgozik azért, hogy a termékek gyártása során felhasznált alapanyagokat bőrgyógyászatilag tesztelje, valamint azért, hogy minden termék a lehető legtermészetesebb legyen és a leggyengédebb érintést garantálja. A Libero melltartóbetéteket öntapadó ragasztócsík segítségével lehet a melltartó belsejéhez rögzíteni. A folyamatos termékellenőrzés, gyártási auditálás során észleltük, hogy egyes termékeknél a rögzítésre szolgáló ragasztócsíknál apró csomósodás jelenik meg, amely csomók könnyen elválhatnak a terméktől.

 

Semmi sem fontosabb számunkra, mint a gyermekek egészsége és biztonsága, és elfogadhatatlan, hogy a termék bármely kis része meglazuljon és fennálljon annak a veszélye, hogy a gyermek szájába és esetleg a légutakba kerüljön. Ebben az esetben a melltartóbetétek nem felelnek meg sem a fogyasztók, sem pedig saját minőségi követelményeinknek, amit nagyon sajnálunk és komolyan veszünk.

Az Essity ezért úgy döntött, hogy elővigyázatosságból azonnali hatállyal visszahívja a Libero melltartóbetéteket.

 

Azoknak a fogyasztóknak, akik megvásárolták a Libero melltartóbetétet, azt javasoljuk, hogy ne használják a terméket, és küldjék vissza az alábbi címre:

 

Essity Hungary Kft., 1021 Budapest, Budakeszi út 51.

Kérjük a levélben adja meg elérhetőségeit: név, cím, telefonszám, e-mail cím.

Kérdés esetén írjon nekünk: liberoklub@essity.com

 

Kelt: 2021. 06. 17.

Hiba történt, kérjük, próbálkozz később.
Oldal betöltése folyamatban...